B&B De Achterdiek

Ruinerveldweg 1
7963PL Ruinen
06-10 45 05 22

info@deachterdiek.nl
Route

Bed & Breakfast de Achterdiek beschikt over een drietal sfeervolle nieuwbouw kamers. Deze luxe kamers hebben het comfort van een hotelkamer en zijn op de eerste verdieping gevestigd. Elke kamer is voorzien van moderne boxspring bedden en een privé badkamer. Er zijn drie thema kamers: de schaapskooi kamer, de rozen kamer en de sterren kamer. De kamers hebben een eigen terras om buiten te genieten van de mooie natuur met uitzicht over de Drentse landerijen.

De kamers beschikken over een tv en gratis Wifi. Er is onbeperkt koffie en thee aanwezig op de kamers. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de minibar. Het is mogelijk om de kamer voor 4 personen te reserveren of een babybedje bij te plaatsen. Het ontbijt is optioneel en wordt geserveerd met brood van de lokale bakker en verse scharrel eieren van onze kippen. U kunt van dit heerlijke ontbijt genieten op uw kamer of buiten op het terras..

Bed & Breakfast De Achterdiek bevindt zich in het buitengebied van Ruinen en aan de rand van het mooie Nationaal Park Dwingelderveld.