Vakantiehuizen De Merelhof

Noordharen 4
7963RJ Ruinen
0522-47 28 72
06-10 88 28 75
dborst@demerelhof.nl
Route

De Merelhof is de naam van ons landgoed in Ruinen (Zuidwest Drenthe). Schitterend gelegen midden in het groen tussen de weilanden, oude houtwallen en bosjes. Dichtbij het dorp Ruinen en het Nationale Park Dwingelderveld: één van de oudste nationale parken van ons land bestaande uit 3700 hectare heide en bos. In dit uitgestrekte en zeer gevarieerde natuurgebied kunt u naar hartenlust wandelen, fietsen en paardrijden.

Twee vakantiewoningen op privé landgoed
U vindt bij ons rust, ruimte en comfort. De Merelhof ligt 200 meter van de openbare weg en is omringd door 4 hectare eigen terrein. De gebouwen liggen in het hart van ons landgoed met prachtig uitzicht naar alle kanten. De bijgebouwen van onze woonboerderij – het Bakhuisje, de Kapschuur en de Schaapskooi – zijn voorbeelden van Drentse streekeigen monumentale bouwkunst. Samen vormen ze een traditioneel Drents erf. Twee van deze bijgebouwen kunt u als vakantiewoning huren.

Vakantiehuisjes midden in de natuur
Wij zijn dierenliefhebbers en er staan bij ons vaak paarden of schapen in de wei. Maar dat zijn niet de enige dieren waar u van kunt genieten. Achter u hoort u het kwaken van de kikkers in de poel. Er zijn kerkuilen en zwaluwen in de Kapschuur. Buizerds nestelen in een oude eik. En vanuit uw slaapkamer kunt u reeën, hazen en fazanten zien.

Openingstijden

Het hele jaar geopend