De Beddestee

Bos 5
7963SG Ruinen
0522-47 27 29
Info@debeddestee.nl
Route

De familie Alblas beschikt over kleinschalige luxe bed en breakfast met daarin een aantal kamers. Dit alles naast de uit 1876 compleet verbouwde boerderij aan de rand van het dorp Ruinen. Rust en ruimte wordt hier geboden en de gastvrijheid staat naast het woord flexibel boven aan het lijstje van eigenaren Edwin en Ina.

De Beddestee is echt een plek om te onthaasten en tot rust te komen. Of het nu gaat om 1 nacht of meerdere weken, het is volgens de gasten een oase van rust met een 5 sterren gevoel.

De Beddestee kent een tweetal verschillende kamer soorten. De Luxe kamers zijn voorzien van moderne boxspring bedden, eigen stort douche en toilet. De luxe kamers hebben een eigen  toegang naar het mooie terras, alwaar een zitje en parasol klaarstaat om lekker buiten te genieten van de mooie natuur. Tevens beschikken alle kamers over een tv met digitale kwaliteit en WIFI.

Alle kamers kunnen gebruik maken van de centraal opgestelde waterkoker of koffiezet apparaat. Koffie, thee, eigen gebakken cake en dagelijks vers fruit is bij de kamerprijs in begrepen.

De comfort kamer is op de eerste verdieping gevestigd en hebben een toilet en stortdouche op de overloop. Alle kamers hebben de mogelijkheid om een één extra bed bij te laten plaatsen voor een van de kinderen of zelfs een campingbedje behoort tot de huur mogelijkheden.

Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd met daarbij natuurlijk het echte verse brood van de lokale bakker, naast een scharrel ei uit eigen kippenren. Een glas jus d’orange, koffie en thee mogen niet ontbreken. Als u nu besluit om bijvoorbeeld een dagje te gaan fietsen en u wenst een lunch pakket, zeg het ons en deze zal tijdens het ontbijt mee worden geleverd.  Alle kamers in De Beddestee zijn NIET rokenkamers en er worden standaard geen huisdieren toegestaan.

Naast het terras kunt u ook als het wat frisser is plaats nemen in de hooimijt/prieel. Aldaar staat een lekkere lounge bank met uitzicht op de eigen boomgaard. Uiteraard is er free wifi, digitale tv en een straal kachel aanwezig.

Openingstijden

Het gehele jaar geopend.