Hotel-Café Restaurant Kuik

Brink 15
7963AA Ruinen
0522-47 12 37
info@hotelkuik.nl
Route

Hotel Kuik in Ruinen is gelegen aan de oude Brink van Ruinen, tegenover de oude Maria-kerk van Ruinen. Het is één van de mooiste plekjes van Ruinen en vanaf het ruime terras heeft u een panoramisch uitzicht over de Brink. Op het terras heeft u gezellige zitjes en en een aparte lounge-hoek met comfortabele lounge-meubelen. Een deel van het terras is afgeschermd met glazen windschermen en er is een afwisseling van zon en schaduw op het terras.

Comfortkamer

De Comfortkamers bevinden zich op de verdieping van het hotel. Deze kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van o.a. flatscreen tv en gezellig zitje.

Luxe Suite

De Luxe Suites bevinden zich in een vleugel van het hotel en hebben gezamenlijk een eigen entree. De luxe suites zijn heel ruim opgezet, zeer comfortabel en beschikken o.a. over een airconditioning grote flatscreen-tv en luxe badkamer. Bent u uit zakelijke motieven te gast dan kunt u aan het bureau rustig nog even de zaken van de dag afronden en voorbereidingen maken voor de volgende dag. De gratis internetaansluiting op alle kamers biedt hierbij extra mogelijkheden tot bijv. telewerken.

Hotel Kuik heeft voor u een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Zo kunt u voordelig genieten van een heerlijk verblijf in het mooie Drenthe.

Hotel Kuik is het gehele jaar geopend. 

\